Skip to main content

Betaalmethode (uitleg)

U kunt op één of meer van de volgende manieren veilig online betalen

Via iDEAL
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze betaalmethode is direct beschikbaar voor iedereen die internetbankiert via ABN-AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS. Als u telebankiert kunt u direct gebruik maken van iDEAL, u hoeft zich daarvoor niet aan te melden. Wij maken gebruik van Sisow als Payment Service Provider.

PayPal maakt
het mogelijk om zonder het gebruik van creditcard- of bankgegevens snel, veilig en gemakkelijk betalingen te doen en ontvangen. PayPal biedt de betalende partij de mogelijkheid om zonder PayPal account met creditcard te betalen.
Betalingen vanuit het buitenland zijn op deze manier mogelijk.

Sisow is een Nederlandse Payment Service Provider die online betalingen verzorgt voor derden. Als u als consument een betaling doet aan de eigenaar van deze webshop (een klant van Sisow), gaat de betaling eerst naar Sisow en Sisow zorgt ervoor dat uw transactie aan de webshop eigenaar wordt uitbetaald.Sisow is dus een tussenpartij en heeft geen invloed op de levering van de door u bestelde producten of diensten. Uw betaling is op verschillende manieren door Sisow beveiligd doordat:

Sisow
een iDEAL Certificering van Currence (eigenaar iDEAL) heeft.
Sisow voldoet daarmee aan de gestelde eisen van Currence op het gebied van o.a. techniek, veiligheid en betrouwbaarheid;

Sisow
beschikt over de SSL certificering. Zo verkrijgt Sisow het hoogste niveau van authentificatie bij de afhandeling van een betaling. Dit betekent een gegarandeerd veilige betaalomgeving.